Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Høst-Andebryst med plommer




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkberberi-andebryster (ca. 600 g), tinte
1dashsalt
1dashpepper
150grsopp shitakesopp eller markchampignon
200grmodne plommer ca. 10 stk. feks opal eller Victoria
1kvist(er)frisk rosmarin
1ssbalsamicoeddik
1dlmarsala eller sherry
2sskaldt smør

Tilbehør

4porsjon(er)fettucine-pasta


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-melk
Spor-av-soya
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Høst-Andebryst med plommer med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier178,80655,84Kcal
Protein10,7539,43gram
Karbohydrat18,1266,46gram
Kostfiber1,585,80gram
Fett5,8621,49gram
Mettet fett2,689,83gram
Alkohol1,06 %
Salt0,230,84gram
Pris på oppskriftenKr 19,41Kr 71,20Kroner
Hele oppskriften veier1 467 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Riss andebrystene på skinnsiden, og stek dem ved lav varme under lokk; 13-15 minutter. Dryss med salt og pepper, pakk andekjøttet inn i folie, og la det hvile lunt, mens resten av retten lages. Hell det meste av andefettet fra pannen.
Rens sopp og skjær dem i 4. Rens plommene for stein og skjær dem i 2. Stek begge deler gyldent ved medium varme sammen med rosmarin i det resterende andefett. Ta sopp og plommer opp og hold dem varme. Tilsett balsamico og la det nesten koke vekk. Tilsett vin, demp varmen og la vinen koke inn et par minutter.
Ta pannen fra varmen, og rør det kalde smør i, til sausen jevner lett. Smak til med salt og pepper, skjær andekjøttet i tynne skiver, og servér det hele med fettucine.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 25758)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også And i appelsinsaus.And i appelsinsaus.
Denne retten har 284,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,36 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 26,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Andebryst med søtpotetmos og rødløkskompott.Andebryst med søtpotetmos og rødløkskompott.
Denne retten har 96,71 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,73 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt andebryst.Stekt andebryst.
Denne retten har 80,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.