Hamburgerbrød

Hamburgerbrød.
Fotograf: Matoppskrift.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
50grgjær
5dllunkent vann
1dlolje
2tssalt
1,4literhvetemel
vann til pensling
valmuefrø

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 burgerbrød

(20 stk.)

Smuldre gjæren i en bolle og rør ut med litt av vannet som er varmet til fingervarmt. Tilsett resten av vannet, olje og salt. Arbeid inn det meste av melet og kna godt. Deigen skal virke ganske løs. Del den i to jevne lengder på melet bakebord. La den få heve ca. 10 minutter.

Skjær så hver lengde i 10 biter. Disse formes til jevne. litt flate boller. Legg disse på smurt bakeplate og la dem heve i 10 minutter og trykk dem litt ut med hånden til store hamburgerbrød. Deigen kan også kjevles ut, og hamburgerbrødene tas ut med et stort glass e.l. Pensle med vann eller melk.

Stekes midt i ovnen ved 250 C i 12 minutter.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 255,85 Kcal
Protein 6,69 g
Fett 6,93 g
Karbo 40,59 g
Pris 1,04.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 77060 lesere totalt.
Oppskriften har fått 4,5 poeng totalt (av max 6) fra 52 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 13134)

Ekstra info

Kategori: Brød
Diett/allergi: Uten melk
Land: Ukjent-opprinnelse Oppskriften er middels vanskelig å tilberede

Prøv en lignende oppskrift





Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!