Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Hamburgerbrød

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 4,5 poeng. 4,5 poeng (av max 6) i snitt fra 52 lesere
Oppskriften har hatt 74785 lesere! 74785 lesere

Ingredienser

Porsjoner
50grgjær
5dllunkent vann
1dlolje
2tssalt
1,4literhvetemel
vann til pensling
valmuefrø
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Hamburgerbrød er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Fotograf: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Brød
Diett/allergi: Uten melk
Land: Ukjent-opprinnelse




Hamburgerbrød.

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 burgerbrød

(20 stk.)

Smuldre gjæren i en bolle og rør ut med litt av vannet som er varmet til fingervarmt. Tilsett resten av vannet, olje og salt. Arbeid inn det meste av melet og kna godt. Deigen skal virke ganske løs. Del den i to jevne lengder på melet bakebord. La den få heve ca. 10 minutter.

Skjær så hver lengde i 10 biter. Disse formes til jevne. litt flate boller. Legg disse på smurt bakeplate og la dem heve i 10 minutter og trykk dem litt ut med hånden til store hamburgerbrød. Deigen kan også kjevles ut, og hamburgerbrødene tas ut med et stort glass e.l. Pensle med vann eller melk.

Stekes midt i ovnen ved 250 C i 12 minutter.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 256,573 822,89191,1 %
Fett: 6,95103,56 gr147,9 %Fett24,37 %
Protein: 6,7199,98 gr200,0 %Protein10,46 %
Karbo: 40,70606,43 gr202,1 %Karbo63,45 %
Fiber: 2,1932,63 gr108,8 %Fiber1,7 %
Mettet fett: 0,121,79 gr8,9 %
Salt: 0,669,88 gr197,7 %
Hele oppskriften veier 1490 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.1,04 .-
Pris 1 porsjonerKr. 15,50 .-Se din tallerken
Pris pr burgerbrødKr 0,78.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Fletteloff eller horn hos oss.Les mer om Verdens beste rundstykker hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:13134



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser