Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hans Robert Bruuns 17 Maikake




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Nøttebunn

150grmalte nøtter (evt. mandler)
150grmelis
1ssmel
4stkeggehviter, stivpiska

Jordbærfromasj

Ca 0,75kurv(er)jordbær
3dlkremfløte
2begeryoghurt naturell
150grmelis
10plate(r)gelatin


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Hans Robert Bruuns 17 Maikake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier277,903 373,71281,14Kcal
Protein5,3064,345,36gram
Karbohydrat28,42345,0228,75gram
Kostfiber2,0324,642,05gram
Fett15,44187,4415,62gram
Mettet fett6,5879,886,66gram
Salt0,080,970,08gram
Pris på oppskriftenKr 5,49Kr 66,65Kr 5,55.-
Hele oppskriften veier1 214 totalt1 214 pr porsj101 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Frisk og lett fromasjkake på nøttebunn.

Nøttebunnen: Det tørre blandes godt og vendes lett inn i eggehvitene. Røren helles over i en bakepapirkledd 26 cm springform. Stekes på 170° C i 20 minutter, avkjøl.

Fromasj + montasje:
Legg gelatinplatene i bløt. Sett nøttebunnen på kakefatet og plasser ringen til en litt mindre springform (24 cm) rundt den. Del åtte-ti jordbær på langs, og sett dem rundt kanten av nøttebunnen med snittflaten ut mot formen. Hold av ytterligere noen bær til pynt på toppen, og mos resten.
Pisk krem av fløten; bland inn yoghurten, melisen og bærmassen.
Kryst overflødig vann ut av gelatinen og løs den forsiktig opp i ca en halv desiliter kokende vann. Avkjøl, og hell litt av bærblandingen opp i gelatinen mens du rører. Hell deretter dette tilbake i resten av blandingen, stadig under omrøring.
Hell fromasjen over nøttebunnen og sett kjølig i minst fire timer. Løsne formen forsiktig, før gjerne en flatbladet kniv (smørkniv) langs innsiden først. Pynt med bær og evt. sitronmelisse.
Spesielle egenskaper
Lite kunstige stoffer/halvfabrikata

Kilde:
BirgitF

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kakemonsen
(Intern: 1381)
Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pannekaker med yoghurtgodt.Pannekaker med yoghurtgodt.
Denne retten har 178,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,48 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Charlotte Russe 3.Charlotte Russe 3.
Denne retten har 195,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,38 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Påskelapper.Påskelapper.
Denne retten har 123,35 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,81.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Banankake med pistasjenøtter.Banankake med pistasjenøtter.
Denne retten har 167,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,87 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,87 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.