Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hare i brun saus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkhare
margarin til bruning
30grhvetemel
30grMargarin
1litervann
kikkomansaus
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Hare i brun saus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier76,51389,47Kcal
Protein10,2852,33gram
Karbohydrat1,065,40gram
Kostfiber0,050,25gram
Fett3,4517,56gram
Mettet fett0,562,85gram
Salt0,130,64gram
Pris på oppskriftenKr 13,02Kr 66,28Kroner
Hele oppskriften veier2 036 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del haren opp i passelige stykker; gjerne lår og boger delt i to, ryggen skåret opp i tykke stykker. Sider og bryst er det lite mat på, så dette behøver ikke brukes.

Brun kjøttstykkene godt og legg til side på et fat. Smelt margarin i en gryte og tilsett hvetemelet. Visp sammen og spe med vann. Krydre med kikkoman, salt og pepper. La småkoke i en drøy time eller til kjøttet er mørt. Du kan også bruke litt blåbær og tyttebær mot slutten av koketiden.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10171)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.