Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hare i estragonvineddik




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkhare, ca 2 kg
2ssmargarin eller smør
1dashsalt
hvit pepper
1dlestragonkrydret vineddik
4dlbuljong
1stkgul eller rød paprika
1,5ssarrowrot


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Spor-av-melk
Spor-av-soya
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Hare i estragonvineddik med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier101,57416,21Kcal
Protein12,6751,92gram
Karbohydrat1,084,43gram
Kostfiber0,110,45gram
Fett5,1521,10gram
Mettet fett0,873,57gram
Salt0,441,80gram
Pris på oppskriftenKr 17,81Kr 72,98Kroner
Hele oppskriften veier1 639 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Halvtin frossen hare og skjær bort eventuelle tykke hinner. Skjær haren i mindre stykker og tørk dem godt av på husholdningspapir.

Brun harebitene på alle sider i matfett i en stekegryte. Krydre med salt og pepper. Tilsett vineddik og legg lokk på. Småstek kjøttet i ca 20 minutter, Ta opp ryggfiletbitene og hold dem varme. Spe med buljong. La resten putre videre i ca 20 minutter. Ta opp kjøttet og hold det varmt. Bland i resten av buljongen.

Del paprikaen, fjern kjernene og del i biter. Legg dem i buljongen og småkok i noen minutter. Visp inn melet i sjyen. La sausen få et oppkok. Legg alt kjøttet tilbake i gryten og server med grønne bønner og kokt ris eller poteter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10143)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.