Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hare i gryte




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkhare
125grflesk
2dlvann
2dlrødvin
1stklaurbærblad
1tssalt
1sshvetemel
1sssmør


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Hare i gryte med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier136,91527,79Kcal
Protein14,5456,05gram
Karbohydrat0,552,12gram
Kostfiber0,040,15gram
Fett7,4728,80gram
Mettet fett2,429,33gram
Alkohol1,32 %
Salt0,562,16gram
Pris på oppskriftenKr 20,05Kr 77,29Kroner
Hele oppskriften veier1 542 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Haren flås, vaskes og alle hinnene fjernes. Del den i passe store stykker som tørkes godt. Stykkene vendes i mel og salt/krydder. Flesket skjæres i terninger. Kjøttet og flesketerningene brunes i pannen. Spe med vann og rødvin. Kokes ganske sakte i ca 1 time. Smak til. Server med sure kirsebær om mulig.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10120)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.