Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hare med pølse. bønner og morkelkrem




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkharesadler (minst 150g til hver pers.) eller kylling
2sssmør
litt løpstikke (eller rosmarin)
1dashsalt
1dashsvart pepper
2stkgrove smakfulle pølser av yndlingsslaget

Bønnecassolet

100grsortøyde bønner (bløtlagt i et døgn)
40grsvarte eller brune bønner (bløtlagt i et døgn)
1,5literkyllingkraft
1stkgulrot
1stksjalottløk
1kvist(er)rosmarin
30grbacon /flesk

Dessuten

50grfriske fevebønner
30grsukkererter
30greller sjampinjonger) shitakesopp
20grbløtlagt morkel
1potte(r)løpstikke eller rosmarin
1dlkraft, innkokt
1dlkremfløte, delvis pisket
1dashsalt
1dashpepper fra kvern


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Hare med pølse. bønner og morkelkrem med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier108,151 173,90Kcal
Protein11,38123,52gram
Karbohydrat3,5138,10gram
Kostfiber1,0311,18gram
Fett5,1756,12gram
Mettet fett1,6417,80gram
Salt0,454,87gram
Pris på oppskriftenKr 15,16Kr 164,55Kroner
Hele oppskriften veier4 342 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Renskjær hare/kyllingkjøttet. Krydre med salt og pepper. Brun kjøttet i smør med løpstikke. Du trenger ikke lang tid til en liten harefilet, et minutt på hver side er mer enn nok. Kylling må steke lenger. La kjøttet hvile.
Trekk pølse i god kraft/buljong.
Kok de bløtlagte bønnene med bacon og grønnsaker i kyllingkraft til de er møre. Avkjøl og fjern grønnsaker og kraft.

Skyll bønnene i kaldt vann. Det ferske skylles og skrelles. Så kokes de møre i godt saltet vann. Avkjøles direkte i isvann for fargen og konsistensens skyld. Soppen stekes for seg og blandes inn før kremingen. La det bli varmt. Kremfløten halvpiskes og vendes inn i det varme. Smak til med hakkede urter, salt og pepper.

Anrett kjøtt og pølsebiter sammen med alt det kremete.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 21764)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.