Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hare på jegermaner




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkhare
hvetemel
olje til bruning
150grmagert bacon
300grsjampinjonger, friske
1dashsalt
1dashpepper
3dlrødvin
0,5literbuljong
3stktomater, flådde
1stkløk
1feddhvitløk
1sspersille
1tssalvie
1stklaurbærblad


Annonse


Næringsdeklarasjon for Hare på jegermaner med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier70,22374,96Kcal
Protein9,2049,13gram
Karbohydrat1,136,03gram
Kostfiber0,301,60gram
Fett2,2512,01gram
Mettet fett0,261,39gram
Alkohol1,15 %
Salt0,291,57gram
Pris på oppskriftenKr 13,02Kr 69,52Kroner
Hele oppskriften veier2 670 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del haren i porsjonsstykker, som vendes i hvetemel og brunes i olje.

Ta kjøttet opp av gryten og brun baconterninger og sjampinjonger i stekefettet.

Dryss kjøttet med salt og pepper og legg det tilbake i gryten.

Hell rødvin over.

Tilsett hakket harelever, buljong, flådde tomater, hakket løk, knust hvitløk, persille, salvie og laurbærblad.

La kjøttet surre til det er mørt, ca 1 1/2 - 2 timer.

Legg kjøtt, bacon og sjampinjonger på varmt fat. Hold det varmt.

Gni sausen gjennom en sikt. Gi den et oppkok og smak den til. Er den svært tykk, kan den tynnes med litt vann. Hell sausen over kjøttet.

Server retten rykende varm med kokte poteter til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10123)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.