Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Harefilet med grønn saus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grutskåret ryggfilet av hare
1dashsalt
1dashpepper
1ssrapsolje

Saus:

1stkløk
Ca 3,5kvist(er)persille
1sssmør
2,5dlbuljong
1dlcréme fraiche
1dlgressløk, hakket
2sssmør


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Harefilet med grønn saus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier150,19421,28Kcal
Protein10,0128,08gram
Karbohydrat0,962,69gram
Kostfiber0,461,29gram
Fett11,7132,85gram
Mettet fett5,7916,24gram
Salt0,481,35gram
Pris på oppskriftenKr 16,50Kr 46,28Kroner
Hele oppskriften veier1 122 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens kjøttet og krydre med salt og pepper. Brun filetene rundt det hele i olje i en stekepanne. Senk varmen og etterstek i 5 minutter. Vend kjøttet et par ganger.

Skrell og finhakk løken. Plukk bladene av persillekvastene. Hakk stilkene og fres sammen med løk i litt smør. Spe med buljongen og bland i créme fraiche. Kok i 5 minutter. Bland i gressløken og persillebladene.

Kjør sausen i mikser til den blir glatt og grønn. Hell sausen tilbake i kjelen og tilsett smøret under stadig visping.

Skjær opp kjøttet på skrå i cm tykke skiver. Legges på varme tallerkener. Hell saus rundt og legg litt salat med rips eller solbær ved siden av kjøttet, eller tyttebær. Små, stekte potetkuler smaker godt til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10154)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.