Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Harefilet med soppstuing og greske poteter




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stk filethare
margarin til steking
2ssfinhakket løk
1bunt(er)persille
1dashsalt
1dashpepper
soppstuing (se egen oppskrift)
greske poteter (se egen oppskrift)


Annonse


Næringsdeklarasjon for Harefilet med soppstuing og greske poteter med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier108,1769,28Kcal
Protein16,9910,88gram
Karbohydrat0,690,44gram
Kostfiber0,860,55gram
Fett3,972,54gram
Mettet fett0,550,35gram
Salt0,490,31gram
Pris på oppskriftenKr 24,44Kr 15,65Kroner
Hele oppskriften veier256 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Renskjær filetene for sener og hinner. Strø på salt og pepper og brun kort på nokså sterk varme i panne. Sett pannen til side og legg over lokk. La stå slik noen minutter før du tar filetene ut og pakker dem løst inn i aluminiumsfolie.

Fres løk og persille i samme panne som filetene ble stekt i. Ta ut harefiletene og skjær disse i passe skiver.

Legg på tallerken med løk og persille, soppstuing, rørte tyttebær eller rognebærgelé samt greske poteter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10173)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.