Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Harefilet på grønnsakseng




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3stkgulrøtter
300grkålrot, 300 g
purreløk
vann
500grryggfilet av hare
1dashsalt
hvit pepper
1sssmør eller margarin

Saus:

2sssmør eller margarin
2sshvetemel
4dlgrønnsakvann
Ca 0,75stkkjøttbuljongterning
1sskapers
1dlkremfløte
Ca 0,75sssoya
1dashsalt
hvit pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Soya
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Harefilet på grønnsakseng med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier113,34459,69Kcal
Protein7,1529,00gram
Karbohydrat3,3813,71gram
Kostfiber0,873,53gram
Fett7,7231,31gram
Mettet fett4,1916,99gram
Salt0,803,24gram
Pris på oppskriftenKr 9,88Kr 40,07Kroner
Hele oppskriften veier1 622 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens og skjær gulrøtter og kålrot i jevnstore biter.

Kok dem nesten myke i lettsaltet vann. Kok purre skåret i ringer noen minutter i det samme vannet.

Brun de saltede og peprede harefiletene rundt det hele i en panne.

Etterstek i ca 5 minutter. Ta opp og hold dem varme. Kok ut pannen med litt av grønnnsakvannet.

Smelt smørfettet til sausen i en kjele. Rør inn mel, tilsett sjyen, grønnsakvannet og buljongterningen. Kokes et par minutter. Hell i kapers, fløte og soya. Smak til sausen med salt og pepper. Varm opp.

Legg grønnsakene på et fat med filetene, skåret i skiver, over. Server med sausen og eventuelt gelé og salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10156)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.