Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Harekraft




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2 flådde harer à 1,8 - 2 kg
2stkgulløk
2stkgulrøtter
100grsellerirot
1stkpurre
3ssolje
1sstomatpuré
3dlmadeira
2,5litermørk viltkraft
15stkhel hvit pepper
20stkeinerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1stklaurbærblad
2kvist(er)timian
2kvist(er)persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Harekraft med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier29,12126,95Kcal
Protein0,522,27gram
Karbohydrat1,998,68gram
Kostfiber0,572,48gram
Fett1,064,62gram
Mettet fett0,010,04gram
Alkohol1,20 %
Salt0,803,50gram
Pris på oppskriftenKr 3,13Kr 13,65Kroner
Hele oppskriften veier3 488 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Når harene er partert, legger man vekk indrefiletene og ytrefiletene og lårene. Disse brukes til andre retter. Resten av haren deles i mindre stykker.

Brun skrogbitene, sener og avskjær i en varm langpanne i ovnen til bena har fått fin farge. Vær forsiktig så de ikke blir svidd.

Skjær løk, gulrot, selleri og purre i små biter og stek dem i olje i en stor kjele. Rør inn tomatpureen og hell på madeiraen. La alt koke til væsken er nesten borte.

Legg deretter i de brunede skrogbitene. Hell på viltkraften. Kok opp og skum av. Tilsett pepper, einerbær, laurbærblad, timian og persille. La alt koke i ca 2 timer. Sil av.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10158)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kraft
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.