Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Harelår med fyll




Ingredienser

4 porsjoner

4 harelår
margarin til steking
50 g bacon i skiver
1 liter viltkraft
1 dl rømme
rosenkål
maizena
salt
pepper
timian


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Fremgangsmåte:

Bein ut harelårene og legg dem ut foran deg med innsiden opp. Hakk 5-6 rosenkål, bruk gjerne foodprocessor. Blandingen smøres så på harelårene som ligger mest mulig bredd utover. Legg på en eller to skiver med bacon. Strø salt, pepper og litt timian over før du ruller lårene sammen og surrer med bomullstråd.

Brun lårbein og øvrige bein du måtte ha fra harene. Hell over viltkraften og kok opp. Kok den inn til ca det halve, ta ut beina og sil kraften. Jevn med litt maisenna løst opp i kaldt vann. Tilsett 1 dl rømme og la det hele trekke litt.

Legg de fylte lårene i en gryte og brun dem i smør. Forvarm stekeovnen til 200 C og la lårene steke videre her i knappe 10 minutter.

Ta ut og la hvile en stund før du skjærer lårene i medaljinger og server med poteter, rosenkål, sausen og rørte tyttebær.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10175)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.