Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hareragu




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,2kgrenskåret harekjøtt.
100grbacon
3sshvetemel
1tssalt
0,3tspepper
noen knuste einerbær
4dlvarm kraft
10stkrensede perleløk
1,5dlrødvin
1knivsoddsukker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Hareragu med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier93,53334,97Kcal
Protein10,4237,32gram
Karbohydrat2,268,09gram
Kostfiber0,431,54gram
Fett4,0014,33gram
Mettet fett0,923,29gram
Alkohol0,85 %
Salt0,843,02gram
Pris på oppskriftenKr 14,70Kr 52,65Kroner
Hele oppskriften veier1 791 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kjøttet deles i serveringsstykker. Tørkes godt.
Evt bein og slingser kan det kokes kraft på. Del bacon i terninger.
Lag en blanding av mel, salt og pepper.
Brun først bacon i en jerngryte og ta det opp igjen.
Griljer harenstykkene i melblandingen og stek dem pent brune. Tilsett løk, varm kraft, einerbær og bacon. La trekke i ca 1-1,5 timer.
Tilsett vin og smak til med evt sukker.
Det kan og brukes andre typer kjøtt her og evt en blanding av flere typer.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3279)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.