Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hareragu 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkhare
hvetemel
1dashsalt
1dashpepper
en anelse støtt nellik
olje til bruning
2stktomater
2feddhvitløk
1stk liteløk
1glasskonjakk
2dlvann
100grmandler, grovhakkede
100grsjampinjonger


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Hareragu 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier118,47405,00Kcal
Protein13,6146,53gram
Karbohydrat1,194,07gram
Kostfiber1,003,42gram
Fett5,7819,76gram
Mettet fett0,622,12gram
Alkohol0,75 %
Salt0,130,45gram
Pris på oppskriftenKr 17,69Kr 60,48Kroner
Hele oppskriften veier1 709 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del kjøttet i porsjonsstykker, som vendes i en blanding av hvetemel, salt, pepper og en anelse nellik.

Brun kjøttet i olje.

Tilsett flådde tomater, knust hvitløk og hakket løk. La det frese med et par minutter.

Spe med konjakk og vann og dryss mandler i gryten.

La kjøttet surre under lokk til det er mørt, ca 1 time.

Legg rensede, grovhakkede sjampinjonger i gryten og la dem koke med ca. 5 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10126)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.