Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Haresuppe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2 flådde harer
1bit(er)sellerirot
1stkpurre
1sstomatpuré
3dlmadeira
20stkeinerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2kvist(er)timian
2tssukker
1tsingefær fersk, revet
0,25stksitron, saften
2stkløk, gule
2stkgulrøtter
5sssmør
2,5dlviltkraft eller vann
15stkhel hvit pepper
1stklaurbærblad
2kvist(er)persille
1tssalt
2dlfløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Haresuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier147,76585,13Kcal
Protein1,044,12gram
Karbohydrat5,0920,16gram
Kostfiber1,275,03gram
Fett11,3544,95gram
Mettet fett7,3329,03gram
Alkohol2,65 %
Salt0,752,96gram
Pris på oppskriftenKr 7,63Kr 30,21Kroner
Hele oppskriften veier1 584 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del harene, og legg vekk indre- og ytrefiletene og lårene. Dette kan brukes senere til andre retter. Hakk resten i småbiter som legges i langpanne og brunes i ovn ved 225 C til bena er pent brune.

Skjær grønnsakene i biter, og fres dem i smør i en stor kjele. Tilsett så tomatpuré, hell over madeira og la alt koke noen minutter.

Legg de brunede ben- og kjøttbitene i kjelen, hell over viltbuljongen (eller vannet) og gi det et oppkok. Skum godt, ha i krydderet og la alt småkoke i ca 2 timer.

Når det er ferdig siles suppen. Smak til med sukker, salt, pepper og revet ingefær. Smaksett med sitron.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10176)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.