Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Harr med eggerøre




Ingredienser

4 porsjoner

1 hel harr, ca 1 1/2 kg
1 gul løk
2 syrlige epler
2 ss smør
2 ts salt
Eggerøre:
4 egg
8 ss fløte, melk eller vann
salt
pepper
litt smør


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Fremgangsmåte:

Åpne fisken, og rens og skyll den godt. La hodet sitte på.

Fyll buken med finhakket løk og eple. Legg fisken i folie, og ha i smør og godt med salt. Stek på glør eller i ovn ved 200 C i ca 4 minutter på hver side.

Lag eggerøre. Smelt smøret i en kjele. Visp eggene sammen med væsken og hell alt i kjelen. Rør forsiktig over svak varme til eggerøren er passe fast.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11912)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.