Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Harr med sennep og rødløk




Ingredienser

4 porsjoner

Harrfilet, 1,3 kg fersk fisk
1 rødløk
1/2 ts salt
2 krm malt hvitpepper
1dl fløte pr. person
1 ss fransk sennep pr. person


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Sennep
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Fremgangsmåte:

Bland fløte, sennep og hakket rødløk og la det koke i noen minutter.

Legg iden fileterte og krydrede fisken og la alt koke i ca. 10 minutter. Tiden kan variere noe av fiskens størrelse.

Server denne retten med kokte poteter og dill.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11915)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.