Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hasselnøttpannekaker



Hasselnøttpannekaker oppskrift.
Fotograf: Kylling.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2dlhvetemel
1tsbakepulver
2sssukker
70grmalte hasselnøtter
3dlmelk evt. litt fløte
4stkegg
30grsmør smeltet

Sitronfyll:

4stkeggeplommer
75grmelis
1tsvaniljesukker
100grkremost naturell
0,5stksitron, revet skall av og saft av 1/4
2dlcreme fraiche
2plate(r)gelatin

Pynt:

Revet skall av sitron, mynte og friske bær.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Nøtter
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Hasselnøttpannekaker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier252,62799,39Kcal
Protein6,6721,11gram
Karbohydrat17,8156,36gram
Kostfiber0,942,97gram
Fett16,9853,73gram
Mettet fett7,6524,21gram
Salt0,300,94gram
Pris på oppskriftenKr 4,67Kr 14,78Kroner
Hele oppskriften veier1 266 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland sammen mel, bakepulver, sukker og malte hasselnøtter. Pisk sammen melk og egg, bland det i melblandingen. Tilsett smøret. La røren hvile i ca. 10 minutter mens du lager fyllet. Stek kakene, legg en strimmel av matpapir mellom hver pannekake og avkjøl.

Pisk eggeplommer, melis og vanilje til lys eggedosis. Visp ost og crème fraîche til en luftig masse og bland inn sitronsaft/-skall. Legg gelatinen i kaldt vann ca. 5 minutter. Bland forsiktig sammen eggedosis og ostekrem. Klem vannet ut av gelatinplatene og løs dem opp i 2 ss kokende vann. Tilsett avkjølt gelatin i en tynn stråle mens du rører forsiktig. Sett bollen kaldt en times tid eller lag kremen på forhånd.

Server pannekakene i en liten kopp og legg på en klatt sitronfyll. Pynt med sitronskall og mynte. Server med friske bær.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 24821)
Kategori: Pannekaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Hasselnøttpannekaker.Hasselnøttpannekaker.
Denne retten har 252,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,81 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,98 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,67.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.