Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Havre og tyttebærboller




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
5dlmelk
2ssFiberhusk
2ssFibrex
3dlren havregryn
50grgjær
1dltyttebærsyltetøy
2ssolje
3tssalt
600grFinax glutenfritt melmix Finax


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Havre og tyttebærboller med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier235,493 409,90227,33Kcal
Protein3,7153,723,58gram
Karbohydrat44,91650,3043,35gram
Kostfiber3,9957,783,85gram
Fett3,6753,143,54gram
Mettet fett1,1015,931,06gram
Salt1,4721,331,42gram
Pris på oppskriftenKr 3,40Kr 49,23Kr 3,28.-
Hele oppskriften veier1 448 totalt1 448 pr porsj97 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 15 boller

1. Løs opp gjæren i lunken melk 37 º og tilsett FiberHusk, la svelle i 10 minutter.
2. Bland alle andre ingrediensene i maskinen med en deigkrok i 5 minutter (spar ca 1 dl melmix til senere).
3. La deigen heve under et klede, ca 30 minutter.
4. Mel arbeidsflaten med melblandingen som ble spart. Slå ut deigen og del i ca 15 biter som formes til boller.
5. Sett boller på bakeplate med bakepapir, la heve tildekket i ca 30 minutter.
6. Pensle eller spray bollene med vann, strø med havregryn.
7. Stekes i midten av ovnen, 250 ° i 10-12 minutter.
8. La avkjøle på rist.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Finax
(Intern: 27995)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Glutenfri eplekake.Glutenfri eplekake.
Denne retten har 273,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,9 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfrie harepusboller til Påske.Glutenfrie harepusboller til Påske.
Denne retten har 207,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skoleboller glutenfrie.Skoleboller glutenfrie.
Denne retten har 244,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 44,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.