Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Havrebiter med rosiner og gresskarkjerner




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
5,5dlmelk, 37 º
2ssFiberhusk
4dlrent havregryn
50grfersk gjær eller 17 g tørrgjær
2dlrosiner
2ssolje
3tssalt
2ssmørk sirup
0,5dlgresskarkjerner
600grFinax Glutenfri mel mix, ca 10 dl, spar ca 0,5 dl til utbakningen


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Havrebiter med rosiner og gresskarkjerner med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier249,203 994,68249,67Kcal
Protein4,3669,894,37gram
Karbohydrat45,96736,7446,05gram
Kostfiber3,7159,473,72gram
Fett4,5072,144,51gram
Mettet fett1,0917,471,09gram
Salt1,3421,461,34gram
Pris på oppskriftenKr 3,42Kr 54,82Kr 3,43.-
Hele oppskriften veier1 603 totalt1 603 pr porsj100 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 biter

1. Bland fiberhusken i melken, la svelle ca 10 minutter.
2. Bland i resten av ingrediensene, bland deigen i 5 minutter i maskinen, med deig krok.
3. La hvile i bollen, dekket med en klut i ca 10 minutter.
4. Ta deigen på melet bakebord, del i to deler.
5. Rulle til to ruller, ca 7 cm tykk, flat rullen og kutt hver rull, med en kniv eller slikkepott, i ca 8 deler.
6. Sett bitene på en bakeplate med bakepapir, spray eller pensle med vann, strø over litt havregryn, dekk med en klut, la heve ca 45 minutter, og varm ovnen til 225 º.
7. Spray med vann igjen, stek i midten av ovnen 10-12 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Finax
(Intern: 27996)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Skoleboller glutenfrie.Skoleboller glutenfrie.
Denne retten har 244,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 44,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfri eplekake.Glutenfri eplekake.
Denne retten har 273,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,9 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfrie harepusboller til Påske.Glutenfrie harepusboller til Påske.
Denne retten har 207,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.