Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Havrebrød fra Utvik




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kghavremel
6dlvann


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Havrebrød fra Utvik med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier233,523 736,32Kcal
Protein7,31116,96gram
Karbohydrat38,56616,96gram
Kostfiber5,3184,96gram
Fett4,3870,08gram
Mettet fett0,9415,04gram
Salt0,020,25gram
Pris på oppskriftenKr 3,01Kr 48,16Kroner
Hele oppskriften veier1 600 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Lag deigen av mel og vann. Kna deigen godt slik at den blir litt seig og bedre å bake utover. Del opp i leiver og kjevle ut. Stek leiven på begge sider slik at den er skarp og godt gjennomstekt. Nedkjøl leivene så dampen forsvinner. Legg de så over hverandre i lag. De kan holde seg i flere måneder. Dekk til med klede.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13997)
Kategori: Lefse
Diett/allergi: Uten melk
Land: Norge
Fylke: Sogn og Fjordan
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.