Havregrynkjeks


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
500grhavregryn
500grMargarin
100grsukker
5dlmelk,
500grhvetemel,
5tsbakepulver


Fremgangsmåte:

Smelt margarin, rør i sukkeret, bland i melken og hell i havregrynene. La dette stå natten over. Deigen knas med mel og bakepulver. Kjevles ut så tynt du ønsker kjeksen skal være.
Prikkes med en gaffel og stikkes ut med glass. Kjeksen stekes på bakeplate ved 250 C til de er lys brune.
Dette er en stor porsjon kjeks, men oppbevares den tørt og kjølig, er kjeksen meget holdbar.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 21258)
Kategori: Kjeks
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 359,35 Kcal
Protein 6,25 g
Fett 19,53 g
Karbo 37,97 g
Pris 2,22.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!