Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Havregrynsuppe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5dlhavregryn
2litervann
100grrosiner
2sssukker
1tssalt
2,5dlfløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Havregrynsuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier63,62390,39Kcal
Protein0,623,80gram
Karbohydrat5,9936,76gram
Kostfiber0,412,52gram
Fett4,0424,79gram
Mettet fett2,5515,65gram
Salt0,291,76gram
Pris på oppskriftenKr 0,88Kr 5,40Kroner
Hele oppskriften veier2 455 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg grynene i kaldt vann og kok dem ved svak varme i 30 minutter. Press grynsuppen gjennom en sikt.
Vask rosinene og kok dem i 3 dl vann i en kjele for seg. De skal være store og klare.
Kok grynsuppen opp sammen med rosinene og det vannet som de er kokt i. Tilsett sukker og salt.
Ved servering legger man en skvett fløte i hver tallerken.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2384)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Havresuppe 2.Havresuppe 2.
Denne retten har 21,98 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,44 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 0,08.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.