Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Havrerundstykker



Havrerundstykker oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
Nybakte rundstykker er alltid populært. Disse havrerundstykkene smaker godt med deilig pålegg til søndagsfrokosten.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
5dllettmelk eller vann
1pakkegjær
4ssolje
2tssukker
1tssalt
1tsmalt kardemomme
3dlhavregryn , lettkokte
650grhvetemel
vann til pensling og havregryn til pynt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Havrerundstykker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier250,60216,44Kcal
Protein7,916,83gram
Karbohydrat41,8736,16gram
Kostfiber2,882,49gram
Fett5,084,39gram
Mettet fett0,490,42gram
Salt0,540,46gram
Pris på oppskriftenKr 1,60Kr 1,38Kroner
Hele oppskriften veier1 382 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm melken til den er fingervarm, 37 °C. Smuldre gjæren i den lunkne melken. Ha i resten av ingrediensene. Elt deigen godt. Dryss i mer mel til deigen er glatt og ikke kleber, og slipper bakebollen. Dekk bakebollen og la deigen heve til dobbelt størrelse, ca. 30 minutter, på et lunt sted.

Ha deigen ut på melet bakebord. Del den i 16 like store emner. Trill dem til boller og legg dem på en stekeplate med bakepapie. Dekk rundstykkene med klede, og la dem etterheve til dobbelt størrelse, ca. 30 minutter.

Pensle dem lett med vann, og dryss over havregryn. Stek rundstykkene midt i ovnen på 220 °C i ca. 10 minutter. Avkjøles på rist.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 26025)
Tilberedningstid: 60 min +
Kategori: Gjærbakst
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grove scones 2.Grove scones 2.
Denne retten har 205,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 34,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,76 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Havrebriks.Havrebriks.
Denne retten har 208,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 38,07 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 0,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Havreboller med vaniljekrem.Havreboller med vaniljekrem.
Denne retten har 246,59 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 37,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,47 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,34.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Havrerundstykker.Havrerundstykker.
Denne retten har 250,6 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 41,87 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,08 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.