Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Havresuppe

Oppskriften har fått 3,2 poeng. 3,2 poeng (av max 6) i snitt fra 22 lesere
Oppskriften har hatt 28728 lesere! 28728 lesere

Ingredienser

Porsjoner
3litervann
150grhavregryn
saft
Sukker
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Suppe
Land: Norge




Fremgangsmåte:

Grynene kokes langsomt møre i vannet. Tilsett saft og sukker etter smak.

Gammel norsk oppskrift.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 18,4958,242,9 %
Fett: 0,371,17 gr1,7 %Fett18 %
Protein: 0,541,70 gr3,4 %Protein11,68 %
Karbo: 3,009,45 gr3,2 %Karbo64,89 %
Fiber: 0,501,58 gr5,3 %Fiber5,4 %
Mettet fett: 0,050,16 gr0,8 %
Salt: 0,000,00 gr0,0 %
Hele oppskriften veier 3150 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.0,07 .-
Pris 10 porsjonerKr. 2,21 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 0,22.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Havresuppe 2 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118967220



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser