Havresuppe


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
3litervann
150grhavregryn
saft
Sukker


Fremgangsmåte:

Grynene kokes langsomt møre i vannet. Tilsett saft og sukker etter smak.

Gammel norsk oppskrift.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118967220)
Kategori: Suppe
Land: Norge

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 18,51 Kcal
Protein 0,54 g
Fett 0,37 g
Karbo 3 g
Pris 0,07.- kr



Prøv en lignende oppskrift









Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!