Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Hel ørret stekt i panne

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 4 poeng. 4 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 10,57 Kcal: 207,43 Fett: 14,55 gr Protein: 16,67 gr Karbo: 2,32 gr
Mettet fett: 3,19 gr Kostfiber: 0,26 gr Salt av natrium: 1,44 gr
Oppskriften har hatt 6890 lesere! 6890 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1,25kghel ørret
2tssalt

Panering:

1stkegg
1dlgriljernmel eller hvetemel
Ca 2,5ssmargarin eller smør til steking
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater4,47 prosent
Protein32,14 prosent
Fett63,12 prosent
Kostfiber0,25 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 85,61

Pris pr porsjon

Kr 21,40
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Skrap, rens og skyll fisken. Salt fisken inn- og utvendig. Pensle den med sammenvispet egg, vend den i griljernmel eller hvetemel.

Brun fettet i stekepannen. Legg i fisken, reduser varmen og stek fisken på begge sider til den er gjennomstekt og lysebrun, ca 5-7 minutter på hver side.

Serveres nystekt. Klipp gjerne dill eller persille over.

Server med sitronbåter, kokte poteter, brunet smør smakt til med pepperrot eller rømmesaus.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Spekeskinke på ørret hos oss.Les mer om Fjellørret i rømmesaus hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:11700



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen