Hel ørret stekt i panne

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1,25kghel ørret
2tssalt

Panering:

1stkegg
1dlgriljernmel eller hvetemel
Ca 2,5ssmargarin eller smør til steking

Fremgangsmåte:

Skrap, rens og skyll fisken. Salt fisken inn- og utvendig. Pensle den med sammenvispet egg, vend den i griljernmel eller hvetemel.

Brun fettet i stekepannen. Legg i fisken, reduser varmen og stek fisken på begge sider til den er gjennomstekt og lysebrun, ca 5-7 minutter på hver side.

Serveres nystekt. Klipp gjerne dill eller persille over.

Server med sitronbåter, kokte poteter, brunet smør smakt til med pepperrot eller rømmesaus.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 206,36 Kcal
Protein 16,58 g
Fett 14,48 g
Karbo 2,3 g
Pris 10,5.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 10575 lesere totalt.
Oppskriften har fått 4 poeng totalt (av max 6) fra 5 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 11700)

Ekstra info

Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse Oppskriften er middels vanskelig å tilberede



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!