Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hel sik stekt i panne




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,25kghel sik
2tssalt

Panering:

1stkegg
1dlgriljernmel eller hvetemel
Ca 2,5ssmargarin eller smør til steking


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Spor-av-melk
Spor-av-sesam
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Hel sik stekt i panne med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier145,74343,20Kcal
Protein18,0842,58gram
Karbohydrat4,249,98gram
Kostfiber0,511,20gram
Fett6,1614,51gram
Mettet fett1,393,27gram
Salt1,704,01gram
Pris på oppskriftenKr 13,07Kr 30,78Kroner
Hele oppskriften veier942 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrap, rens og skyll fisken. Salt fisken inn- og utvendig. Pensle den med sammenvispet egg, vend den i griljernmel eller hvetemel.

Brun fettet i stekepannen. Legg i fisken, reduser varmen og stek fisken på begge sider til den er gjennomstekt og lysebrun, ca 5-7 minutter på hver side.

Serveres nystekt. Klipp gjerne dill eller persille over.

Server med sitronbåter, kokte poteter, brunet smør smakt til med pepperrot eller rømmesaus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11930)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.