Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Helgrynssaftsuppe fra Brandval




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2,4dlbyggryn
1,5litervatn
husholdningssaft
sukker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Helgrynssaftsuppe fra Brandval med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier37,10156,93Kcal
Protein0,984,15gram
Karbohydrat7,4231,39gram
Kostfiber1,215,12gram
Fett0,120,51gram
Mettet fett0,020,08gram
Salt0,000,00gram
Pris på oppskriftenKr 0,22Kr 0,93Kroner
Hele oppskriften veier1 692 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Gryna bløtgjøres natten over og kokes til jevn suppe. Smakes til med saft og sukker. Ble gjerne servert etter sild.

Oppskriften er hentet fra: Hårdaskost og hærdasmat: gamle matretter fra Hedmark.
Utgitt 1980 av Hedmark Bygdekvinnelag
Gjengitt med tillatelse fra Hedmark Bygdekvinnelag

Mer info

Forfatter:
Kilde: Hedmark Bygdekvinnelag
(Intern: 18018)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.