Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Helstekt Strutsefilét




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2,5kgstrutsefilét
rødvin
hvitløk
1dashsalt
1dashpepper


Annonse


Næringsdeklarasjon for Helstekt Strutsefilét med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier109,52456,55Kcal
Protein21,9891,63gram
Karbohydrat0,000,00gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett2,4010,00gram
Mettet fett0,813,38gram
Salt0,220,91gram
Pris på oppskriftenKr 16,99Kr 70,83Kroner
Hele oppskriften veier2 501 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Strutsen plaseres på skypannen etter å være gnidd inn med krydder efter eget valg.
Overhelles med rødvin, så der står ca. 1/2 cm i pannen. Ovnen forvarmes til 225 grader.
Med steketermometer i den tykkeste del af kjøttet skal temperaturen vise 72 grader. Kjøttet tas ut og skal hvile i ca. 15 min, og kan deretter skjæres opp.

Tilbehøret (majs, babygulrøtter, bladselleri- og purrer i skiver) kastes i en meget varm jerngryte eller wok og svitses etter behag.
Der kan med fordel serveres flødepoteter - men alle slags poteter og saus, du ville velge til en oksestek, kan brukes til struts

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 3018)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.