Gå til forsiden av matoppskrift.no



Helstekt entrecôte


Oppskriften på Helstekt entrecôte har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2kgentrecôte
1,5tssalt
1tspepper


Fremgangsmåte:

1. Gni entrecôten inn med salt og pepper.

2. Grill kjøttet på sterk varme ca.4-5 minutter på hver side.

3. Etterstek på middels varme til den har oppnådd ønsket temperatur. Grilltiden er avhengig av hvor godt man ønsker kjøttet stekt. Kjøttet er rosa ved 65° C. Ved 70° C er det grått.
4. Legg gjerne hele entrecôten på en fjel og la gjestene selv skjære seg skiver.

Denne retten krever godt tilbehør og da har vi følgende forslag: Hvitvin- og smørdampede vårgrønnsaker og ovnsbakte potetbåter.

Tips:
Når du griller store stykker, kan det være godt å ha en liten grillsnacks å by på først. Dette bør være gjort klart på forhånd slik at det legges på grillen i det gjestene kommer. Grillsnacks kan være svisker med baconskive rundt. Små pølsebiter med bacon rundt. Paprika og ananasbiter på pinner.


Annonse:

Tjenester og info






Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matsiden
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2567)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 198,65 Kcal Forklaring?
Protein 20,34 g
Fett 12,99 g
Karbo 0,07 g
Pris 20,16.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!