Helstekt entrecôte

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2kgentrecôte
1,5tssalt
1tspepper

Fremgangsmåte:

1. Gni entrecôten inn med salt og pepper.

2. Grill kjøttet på sterk varme ca.4-5 minutter på hver side.

3. Etterstek på middels varme til den har oppnådd ønsket temperatur. Grilltiden er avhengig av hvor godt man ønsker kjøttet stekt. Kjøttet er rosa ved 65° C. Ved 70° C er det grått.
4. Legg gjerne hele entrecôten på en fjel og la gjestene selv skjære seg skiver.

Denne retten krever godt tilbehør og da har vi følgende forslag: Hvitvin- og smørdampede vårgrønnsaker og ovnsbakte potetbåter.

Tips:
Når du griller store stykker, kan det være godt å ha en liten grillsnacks å by på først. Dette bør være gjort klart på forhånd slik at det legges på grillen i det gjestene kommer. Grillsnacks kan være svisker med baconskive rundt. Små pølsebiter med bacon rundt. Paprika og ananasbiter på pinner.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 198,65 Kcal
Protein 20,34 g
Fett 12,99 g
Karbo 0,07 g
Pris 20,16.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matsiden
Oppskriften har hatt 21070 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3,5 poeng totalt (av max 6) fra 4 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2567)

Ekstra info

Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!