Aktuelt akkurat nå!
Sommermat...Rabarbra...Grillmat...
Liker du denne oppskriften? Del den med andre!

Helstekt entrecôte

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2kgentrecôte
1,5tssalt
1tspepper

Annonse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 198,65 Kcal
Protein 20,34 g
Fett 12,99 g
Karbo 0,07 g
Pris 20,16.- kr

Fremgangsmåte:

1. Gni entrecôten inn med salt og pepper.

2. Grill kjøttet på sterk varme ca.4-5 minutter på hver side.

3. Etterstek på middels varme til den har oppnådd ønsket temperatur. Grilltiden er avhengig av hvor godt man ønsker kjøttet stekt. Kjøttet er rosa ved 65° C. Ved 70° C er det grått.
4. Legg gjerne hele entrecôten på en fjel og la gjestene selv skjære seg skiver.

Denne retten krever godt tilbehør og da har vi følgende forslag: Hvitvin- og smørdampede vårgrønnsaker og ovnsbakte potetbåter.

Tips:
Når du griller store stykker, kan det være godt å ha en liten grillsnacks å by på først. Dette bør være gjort klart på forhånd slik at det legges på grillen i det gjestene kommer. Grillsnacks kan være svisker med baconskive rundt. Små pølsebiter med bacon rundt. Paprika og ananasbiter på pinner.



Tjenester







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Ekstra info

Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matsiden
Oppskriften har hatt 21459 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3,5 poeng totalt (av max 6) fra 4 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2567)

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!