Gå til forsiden av matoppskrift.no



Helstekt indrefilet av svin

Bilde av Helstekt indrefilet av svin.
Fotograf: Matprat.no
Oppskriften på Helstekt indrefilet av svin har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
Ca 800grindrefilet av svin
0,5tssalt
0,25tspepper
Ca 2sssmør/margarin til steking
Ca 10stkMandelpoteter
Ca 2sssmør
Ca 2ssfinklippede krydderurter evt 1-2 ts tørkede urter (timian, basilikum, persille o.L)


Fremgangsmåte:

1. Gni fileten inn med salt og pepper og brun den raskt på alle sider.
2. Ta fileten opp av panna og legg den over i et ildfast fat. Sett inn forvarmet ovn på 225°C i ca 8 min hvis du vil ha rosa kjerne, i ca 10-15 min hvis du ønsker den gjennomstekt.

Server med smørstekte mandel-poteter, asparges og fløtesaus(gjerne fra pose), smakt til med soyassaus og syltet pepper.

Smørstekte mandelpoteter med urter
Skrell potetene. Ha smør/margarin i en panne og tilsett urtene. Ha i potetene og la det hele surre i ca 15-20 min.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matprat.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 20990)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 122,99 Kcal Forklaring?
Protein 11,03 g
Fett 6,29 g
Karbo 5,29 g
Pris 7,62.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!