Helstekt indrefilet av svin

Bilde av Helstekt indrefilet av svin.
Fotograf: Matprat.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
Ca 800grindrefilet av svin
0,5tssalt
0,25tspepper
Ca 2sssmør/margarin til steking
Ca 10stkMandelpoteter
Ca 2sssmør
Ca 2ssfinklippede krydderurter evt 1-2 ts tørkede urter (timian, basilikum, persille o.L)


Fremgangsmåte:

1. Gni fileten inn med salt og pepper og brun den raskt på alle sider.
2. Ta fileten opp av panna og legg den over i et ildfast fat. Sett inn forvarmet ovn på 225°C i ca 8 min hvis du vil ha rosa kjerne, i ca 10-15 min hvis du ønsker den gjennomstekt.

Server med smørstekte mandel-poteter, asparges og fløtesaus(gjerne fra pose), smakt til med soyassaus og syltet pepper.

Smørstekte mandelpoteter med urter
Skrell potetene. Ha smør/margarin i en panne og tilsett urtene. Ha i potetene og la det hele surre i ca 15-20 min.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matprat.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 20990)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 122,99 Kcal
Protein 11,03 g
Fett 6,29 g
Karbo 5,29 g
Pris 7,62.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!