Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Helstekt kanin




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkkanin
3sssennep
3feddhvitløk
2dlhvitvin
2stklaurbærblader
timian
3ssbalsamico
2sssøt soyasaus
2sssalt soyasaus og 1 ss sukker)
olivenolje
salt og pepper
persille
0,5stksitron, skallet
0,5stkløk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Sennep
Soya
Spor-av-Peanøtter
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Helstekt kanin med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier102,32225,65Kcal
Protein12,3427,21gram
Karbohydrat3,678,09gram
Kostfiber0,410,90gram
Fett2,495,49gram
Mettet fett0,912,01gram
Alkohol2,15 %
Salt1,413,11gram
Pris på oppskriftenKr 16,32Kr 35,99Kroner
Hele oppskriften veier882 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens og tørk kaninen. Knus hvitløk. Gni skrotten inn med sennep og hvitløk. Ha den i en pose eller skål, hell over vin og la den stå i ett til to døgn. Snu den av og til. Løft den ut av marinaden. Ta vare på marinaden.

Hakk løk. Skjær sitronskall i tynne striper. Gni kaninen inn med timian, salt og pepper. Knus laurbærbladene og gni dem også inn i kaninen. Fyll buken med persille, løk og sitronskall.

Kok opp balsamico og soyasaus og sett til side. Pensle kaninen med balsamicoblandingen og olivenolje, og stek den i ovnen ved 180 grader. Ta kaninen ut hvert 15. minutt og pensle den med balsamicoblandingen. Hell over litt olivenolje og marinade, også. Stek kaninen i om lag 1 time og 15 minutter, litt avhengig av hvor stor den er.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Anders
(Intern: 14568)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.