Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Helstekt kylling med løkstuffing

Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 1822 lesere! 1822 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1stkkylling, ca 1000 g
Ca 2,5stkløk
smeltet smør
tilsatt salt og pepper
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Legg kyllingen i en ildfast form. Rens løk og skjær dem i båter. Fyll noen av løkbåtene inne i hulrommet på kyllingen og dryss resten i formen. Bind sammen kyllinglårene med hyssing. Pensle kyllingen med smeltet smør tilsatt salt, pepper og eventuelt et urtekrydder. Sett kyllingen inn i ovnen ved 160 °C og stek den i ca. 1 1/2 time.

Du kan kontrollere om kyllingen er ferdig ved å stikke en spiss kniv inn ved lårfestet. Hvis kjøttsaften som kommer ut er rødfarget, bør kyllingen steke litt til. La kyllingen "hvile" noen minutter før den skjæres opp.

Server med kokte poteter eller potetbåter stekt i en ildfast form den siste halve timen sammen med kyllingen.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 84,48231,6911,6 %
Fett: 1,484,06 gr5,8 %Fett15,76 %
Protein: 15,7143,08 gr86,2 %Protein74,38 %
Karbo: 1,774,85 gr1,6 %Karbo8,38 %
Fiber: 0,621,70 gr5,7 %Fiber1,46 %
Mettet fett: 0,411,12 gr5,6 %
Salt: 0,130,37 gr7,4 %
Hele oppskriften veier 822,75 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.4,83 .-
Pris 3 porsjonerKr. 39,74 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 13,25.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Kylling tandoori 3 hos oss.Les mer om Saftige kyllinglår i kremsaus hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118968104



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser