Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Helstekt rype med rømmesaus og bacon




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkribbede ryper
1dashsmør til bruning
1dashsalt
1dashpepper
3dlvilt- eller rypekraft
4dlseterrømme
1sstyttebær, rørte
100grbacon


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Helstekt rype med rømmesaus og bacon med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier164,66976,10Kcal
Protein16,6498,64gram
Karbohydrat0,855,04gram
Kostfiber0,010,06gram
Fett10,5262,36gram
Mettet fett4,9429,28gram
Salt0,392,29gram
Pris på oppskriftenKr 15,47Kr 91,71Kroner
Hele oppskriften veier2 371 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bind opp rypene og brun dem godt i smør. Legg dem i en gryte sammen med kraften. La det trekke under lokk i ca 15 minutter. Ta rypene ut og avkjøl dem noe.

Kutt bacon i små terninger og stek dem sprø i panne. Ta av lårene på rypene og legg dem tilbake i gryten sammen med rømme og tyttebær. La alt koke forsiktig til sausen blir passe tykk. Smak den til med salt og pepper.

Skjær brystfiletene forsiktig fra brystveinet og ha filetene i sausen 5 minutter før servering.

Anrett rypebryst og lår på fat. Hell over litt av sausen og strø baconterningene over. Server med resten av sausen, grønnsaker, rørt tyttebær og kokte poteter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12205)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rypebryst på eple- og byggrynsalat.Rypebryst på eple- og byggrynsalat.
Denne retten har 130,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,48.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.