Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Helstekt sennepskølle




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 1000grutbenet dådyrkølle
1tsHerbes de Provence
2tsfransk sennep
0,5literbuljong
salt og pepper
1tsmaizena mel til jevning


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Sennep
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Helstekt sennepskølle med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier65,92200,04Kcal
Protein14,0142,51gram
Karbohydrat0,371,12gram
Kostfiber0,060,18gram
Fett0,922,79gram
Mettet fett0,401,21gram
Salt0,511,54gram
Pris på oppskriftenKr 20,11Kr 61,03Kroner
Hele oppskriften veier1 517 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Køllen gnis med salt, smøres inn i sennep og krydres med Herpes de Provence. Legges i en langpanne og buljongen helles ved. Settes i en forvarmet ovn på 180°C i ca. 1 time (Stikk eventuelt i steken med en kjøttnål på det tykkeste sted.
Steken er ferdig, når saften der pipler ut er svak rosa). La steken hvile i bakepapir i ca. 15-20 minutter før utskjæring. Sausen: Skyen helles fra, skummes for fett og jevnes med Maizena mel. Smakes til med salt og pepper.

Serveringsforslag: Kokte poteter og grønn salat

Mer info

Forfatter:
Kilde: Fulby Hjortefarm
(Intern: 25324)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.