Gå til forsiden av matoppskrift.no



Helstekt svinefilet

Bilde av Helstekt svinefilet.
Fotograf: Matprat.no
Oppskriften på Helstekt svinefilet har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
Ca 800grindrefilet av svin
0,5tssalt
0,25tspepper
1dashsmør/margarin til steking

Smørstekte mandelpoteter med urter

Ca 10stkMandelpoteter
2sssmør
Ca 2ssfinklippede krydderurter evt 1-2 ts tørkede urter (timian, basilikum, persille o.L)


Fremgangsmåte:

1. Gni fileten inn med salt og pepper og brun den raskt på alle sider.
2. Ta fileten opp av panna og legg den over i et ildfast fat. Sett inn i forvarmet ovn på 225 °C i ca. 8-10 minutter hvis du vil ha en rosa kjerne, i ca. 10-15 minutter hvis du ønsker den gjennomstekt.
Server med smørstekte poteter - gjerne mandelpoteter - asparges og fløtesaus smakt til med soyasaus og syltet pepper.

Smørstekte mandelpoteter med urter
Skrell potetene. Ha smør/margarin i en panne og tilsett urtene. Ha i potetene og la det hele surre i ca 15-20 min.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matprat.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118967882)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 108,16 Kcal Forklaring?
Protein 11,28 g
Fett 4,48 g
Karbo 5,4 g
Pris 7,67.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!