Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!
Del på følgende:

Helstekt svinefilet

Oppskriften har fått 3,5 poeng. 3,5 poeng (av max 6) i snitt fra 16 lesere
Oppskriften har hatt 73216 lesere! 73216 lesere
Helstekt svinefilet har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 g og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 113,53 kcal ......Protein: 12,25 g ......Fett: 4,91 g ......Mettet fett: 2,62 g
Karbo: 4,83 g ......Kostfiber: 0,51 g .....Natrium: 138,2 mg .......Pris: 7,98 .- kr
Skriv ut!

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
Ca 800grindrefilet av svin
0,5tssalt
0,25tspepper
1dashsmør/margarin til steking

Smørstekte mandelpoteter med urter

Ca 10stkMandelpoteter
2sssmør
Ca 2ssfinklippede krydderurter evt 1-2 ts tørkede urter (timian, basilikum, persille o.L)
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
Fotograf: Matprat.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Få ukens oppskrifter på mail:
Eller les den på nettsiden

Anbefalt vin



Helstekt svinefilet.

NB! Oppskriften Helstekt svinefilet har utregnet kalorier, pris, energifordeling og ellers fullt næringsinnhold som er kalkulert av Knut Pettersen ©Matoppskrift.no

Fremgangsmåte:

1. Gni fileten inn med salt og pepper og brun den raskt på alle sider.
2. Ta fileten opp av panna og legg den over i et ildfast fat. Sett inn i forvarmet ovn på 225 °C i ca. 8-10 minutter hvis du vil ha en rosa kjerne, i ca. 10-15 minutter hvis du ønsker den gjennomstekt.
Server med smørstekte poteter - gjerne mandelpoteter - asparges og fløtesaus smakt til med soyasaus og syltet pepper.

Smørstekte mandelpoteter med urter
Skrell potetene. Ha smør/margarin i en panne og tilsett urtene. Ha i potetene og la det hele surre i ca 15-20 min.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 113,53431,8821,6 %
Fett: 4,9118,68 g26,7 %Fett38,92 %
Protein: 12,2546,60 g93,2 %Protein43,16 %
Karbo: 4,8318,37 g6,1 %Karbo17,01 %
Fiber: 0,511,94 g6,5 %Fiber0,89 %
Mettet fett: 2,629,97 g49,8 %
Salt: 0,351,31 g26,3 %
Hele oppskriften veier 1521,65 g totalt
Pris på oppskriften: Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.7,98
Pris 4 porsjonerKr. 121,43Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 30,36Vis fullt næringsinnhold for oppskriften
Forklaring på prissystemet!Forklaring på tallerkentjenesten!



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Krydderstekt ytrefilet av svin med spinat- og nøttesalat hos oss.Les mer om Helstekt ytrefilet av svin med asiatisk vri hos oss.Les mer om Ribbe stek gammel oppskrift hos oss.