Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Helstekt ytrefilet

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3,6 poeng. 3,6 poeng (av max 6) i snitt fra 13 lesere
Oppskriften har hatt 42441 lesere! 42441 lesere

Ingredienser

Porsjoner
700grytrefilet, surret
1dashsalt
1dashpepper
3ssmargarin/olje til steking
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Gni kjøttet med salt og pepper. La fettet bli lett brunt i stekepannen før kjøttet legges i. Brun kjøttet pent rundt det hele. Legg det i en passende langpanne. Stek ved 125 C i 20-30 minutter til steketermometeret viser 56-60 C (rød til rosa kjerne). Ta kjøttet ut og la det hvile i 10 minutter før det skjæres i skiver.

Små løk brunes i stekepannen og steke i langpannen sammen med kjøttet hele tiden.

Server ytrefileten varm eller kald med brunet småløk eller løkbåter, sopp, grønnsaker og poteter. Saus som til oksestek.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 159,90413,7120,7 %
Fett: 8,8422,87 gr32,7 %Fett49,75 %
Protein: 20,0451,85 gr103,7 %Protein50,13 %
Karbo: 0,040,10 gr0,0 %Karbo0,1 %
Fiber: 0,010,03 gr0,1 %Fiber0,01 %
Mettet fett: 2,546,57 gr32,9 %
Salt: 0,330,86 gr17,2 %
Hele oppskriften veier 776,2 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.19,91 .-
Pris 3 porsjonerKr. 154,54 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 51,51.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Helstekt oksefilet hos oss.Les mer om Sosekjøtt 3 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:10484



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser