Aktuelt akkurat nå!
Makrell...Grillmat...Turmat...
Liker du denne oppskriften? Del den med andre!

Helstekt ytrefilet

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
700grytrefilet, surret
1dashsalt
1dashpepper
3ssmargarin/olje til steking

Annonse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 159,9 Kcal
Protein 20,04 g
Fett 8,84 g
Karbo 0,04 g
Pris 19,72.- kr

Fremgangsmåte:

Gni kjøttet med salt og pepper. La fettet bli lett brunt i stekepannen før kjøttet legges i. Brun kjøttet pent rundt det hele. Legg det i en passende langpanne. Stek ved 125 C i 20-30 minutter til steketermometeret viser 56-60 C (rød til rosa kjerne). Ta kjøttet ut og la det hvile i 10 minutter før det skjæres i skiver.

Små løk brunes i stekepannen og steke i langpannen sammen med kjøttet hele tiden.

Server ytrefileten varm eller kald med brunet småløk eller løkbåter, sopp, grønnsaker og poteter. Saus som til oksestek.



Tjenester








Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Ekstra info

Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 49065 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3,7 poeng totalt (av max 6) fra 15 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 10484)

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!