Helstekt ytrefilet

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
700grytrefilet, surret
1dashsalt
1dashpepper
3ssmargarin/olje til steking

Annonse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 159,9 Kcal
Protein 20,04 g
Fett 8,84 g
Karbo 0,04 g
Pris 19,72.- kr

Fremgangsmåte:

Gni kjøttet med salt og pepper. La fettet bli lett brunt i stekepannen før kjøttet legges i. Brun kjøttet pent rundt det hele. Legg det i en passende langpanne. Stek ved 125 C i 20-30 minutter til steketermometeret viser 56-60 C (rød til rosa kjerne). Ta kjøttet ut og la det hvile i 10 minutter før det skjæres i skiver.

Små løk brunes i stekepannen og steke i langpannen sammen med kjøttet hele tiden.

Server ytrefileten varm eller kald med brunet småløk eller løkbåter, sopp, grønnsaker og poteter. Saus som til oksestek.



Tjenester








Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Ekstra info

Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 49347 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3,7 poeng totalt (av max 6) fra 16 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 10484)









Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!