Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Helstekt ytrefilet

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3,6 poeng. 3,6 poeng (av max 6) i snitt fra 13 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 19,93 Kcal: 160,05 Fett: 8,85 gr Protein: 20,07 gr Karbo: 0,03 gr
Mettet fett: 2,55 gr Kostfiber: 0,00 gr Salt av natrium: 0,21 gr
Oppskriften har hatt 40964 lesere! 40964 lesere

Ingredienser

Porsjoner
700grytrefilet, surret
salt
pepper
3ssmargarin/olje til steking
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater0,07 prosent
Protein50,15 prosent
Fett49,76 prosent

Totalpris for 3 porsjoner

Kr 154,46

Pris pr porsjon

Kr 51,49
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Gni kjøttet med salt og pepper. La fettet bli lett brunt i stekepannen før kjøttet legges i. Brun kjøttet pent rundt det hele. Legg det i en passende langpanne. Stek ved 125 C i 20-30 minutter til steketermometeret viser 56-60 C (rød til rosa kjerne). Ta kjøttet ut og la det hvile i 10 minutter før det skjæres i skiver.

Små løk brunes i stekepannen og steke i langpannen sammen med kjøttet hele tiden.

Server ytrefileten varm eller kald med brunet småløk eller løkbåter, sopp, grønnsaker og poteter. Saus som til oksestek.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Baconbiff hos oss.Les mer om Roastbiff 2 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:10484



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen