Gå til forsiden av matoppskrift.no



Helstekt ytrefilet


Oppskriften på Helstekt ytrefilet har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
700grytrefilet, surret
1dashsalt
1dashpepper
3ssmargarin/olje til steking


Fremgangsmåte:

Gni kjøttet med salt og pepper. La fettet bli lett brunt i stekepannen før kjøttet legges i. Brun kjøttet pent rundt det hele. Legg det i en passende langpanne. Stek ved 125 C i 20-30 minutter til steketermometeret viser 56-60 C (rød til rosa kjerne). Ta kjøttet ut og la det hvile i 10 minutter før det skjæres i skiver.

Små løk brunes i stekepannen og steke i langpannen sammen med kjøttet hele tiden.

Server ytrefileten varm eller kald med brunet småløk eller løkbåter, sopp, grønnsaker og poteter. Saus som til oksestek.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 10484)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 159,9 Kcal Forklaring?
Protein 20,04 g
Fett 8,84 g
Karbo 0,04 g
Pris 19,72.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!