Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hermetisert frukt



Hermetisert frukt oppskrift.
Fotograf: Frukt.no
Å hermetisere gir oss muligheten til å ta vare på og forlenge vår norske fruktsesong. Både epler, pærer, plommer, moreller og kirsebær er godt egnet til hermetisering. Men også rips, stikkelsbær og rabarbra kan hermetiseres med godt resultat.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgfrukt, f.eks. pære
400grsukker
1litervann


Annonse


Næringsdeklarasjon for Hermetisert frukt med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier87,781 966,27Kcal
Protein0,153,36gram
Karbohydrat20,86467,26gram
Kostfiber1,6937,86gram
Fett0,040,90gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,000,00gram
Pris på oppskriftenKr 1,22Kr 27,33Kroner
Hele oppskriften veier2 240 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Her kan du bruke den frukten som passer deg, f.eks. pærer, plommer, epler, moreller eller kirsebær.
Frukten vaskes, skrelles og deles. Kok sukkerlake av sukker og vann. Trekk frukten forsiktig i sukkerlaken ved 80-90°C, til den blir mør. Legg deretter frukten over på rene og varme glass.
Sukkerlaken kokes opp igjen, siles og helles over frukten på glassene. Hell på så mye at glassene nesten renner over. Tørk av kanten med en ren klut om nødvendig og skru på lokket.
Avkjøl og skru lokket fastere på før glassene settes kjølig for lagring.

Tips: Sukkerlaken kan smakssettes for eksempel med vaniljestang, hel kanel eller stjerneanis.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 27671)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Hermetisering
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Hermetisert frukt.Hermetisert frukt.
Denne retten har 87,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,86 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.