Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hermetiske kveder




Ingredienser

kvede r
Sukker
Sitronsyre


Annonse


Fremgangsmåte:

Rens, vask og del kvedene i passelige biter. Legg de i vann med 5 g sitronsyre pr liter. Kveder skal forkokes noen minutter i vann med 5 g sitronsyre i pr liter til de blir litt bløte.

Lake:
Kok opp 700 g sukker, 3 g sitronsyre til 1 liter vann. Kokes sammen til alt er oppløst.

Legg kvedene på rengjorte, varme glass. La det være igjen 1,5 cm på toppen. Hell så over laken som skal dekke helt. Sett på lokk og hermetiser i 35 minutter ved 90°C ved 1 liters glass og 25 minutter ved 0,5 liters glass. Fremgangsmåte se min guide om hermetisering. Glassene settes kaldt

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 15231)
Kategori: Hermetisering
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Hermetisert frukt.Hermetisert frukt.
Denne retten har 87,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,86 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.