Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hermetiske rognebær




Ingredienser

rognebær

Lake:
1,5 kg sukker pr l vann


Annonse


Fremgangsmåte:

Bruk kun helt modne og gjennomfargede bær. Kok laken. Rens vekk stilker på bærne og skyll dem. Dypp de så ett par minutter i den kokende laken før de legges på glass. Hell over lake og skru igjen. Hermetiser ved 85°C i 25 min for 1 l glass og 20 min for 1/2 l glass.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 15295)
Kategori: Hermetisering
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Ripschutney.Ripschutney.
Denne retten har 116,87 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,05 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.