Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hermetiske stikkelsbær




Ingredienser

Stikkelsbær.

Lake:
750 g sukker pr liter vann


Annonse


Fremgangsmåte:

Kok laken. Rens bærne og fjern stilk og blomst. Skyll de og forvell de i 3-5 minutter. Avkjøles i kaldt vann. Legges på glass og overhelles laken. Fylles 1 cm fra kanten. Skru på lokk og hermetiser ved 85°C i 20 min for 1 l glass og 15 min for 1/2 l glass.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 15294)
Kategori: Hermetisering
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.