Hildes bakemaskinbrød

Ingredienser

1 porsjon

300 g lys Hammermühle
50 g Hammermühle pluss
150 g bokhveteflokker
ca 0,5 dl linfrø
ca 0,5 dl sesamfrø
1-2 ts kardemomme
1 ts salt
3 g gjær eller 1liten ts
6-6,5 dl lunkent vann
4 ss olje

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 skiver

Alt det tørre blandes godt. Ha først vann og olje i beholderen og deretter taes mel- blandingen i. Rør godt slik at det blir en klissen kakedeig. Sett maskinen på loff dvs 2 t og 20 min. Ta brødet ut straks det er klart!!!

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Protein intoleranse
Oppskriften har hatt 3540 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3 poeng totalt (av max 6) fra 1 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 16900)

Ekstra info

Kategori: Brød bakemaskin
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!