Gå til forsiden av matoppskrift.no

Hildes bakemaskinbrød



Annonse

Ingredienser

1 porsjon

300 g lys Hammermühle
50 g Hammermühle pluss
150 g bokhveteflokker
ca 0,5 dl linfrø
ca 0,5 dl sesamfrø
1-2 ts kardemomme
1 ts salt
3 g gjær eller 1liten ts
6-6,5 dl lunkent vann
4 ss olje


Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 skiver

Alt det tørre blandes godt. Ha først vann og olje i beholderen og deretter taes mel- blandingen i. Rør godt slik at det blir en klissen kakedeig. Sett maskinen på loff dvs 2 t og 20 min. Ta brødet ut straks det er klart!!!

Mer info

Forfatter:
Kilde: Protein intoleranse
(Intern: 16900)
Kategori: Brød bakemaskin
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse




Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.