Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!
Del på følgende:

Hildes bakemaskinbrød

Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 3347 lesere! 3347 lesere

Ingredienser

1 porsjon

300 g lys Hammermühle
50 g Hammermühle pluss
150 g bokhveteflokker
ca 0,5 dl linfrø
ca 0,5 dl sesamfrø
1-2 ts kardemomme
1 ts salt
3 g gjær eller 1liten ts
6-6,5 dl lunkent vann
4 ss olje

Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Protein intoleranse
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Brød bakemaskin
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse


Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 skiver

Alt det tørre blandes godt. Ha først vann og olje i beholderen og deretter taes mel- blandingen i. Rør godt slik at det blir en klissen kakedeig. Sett maskinen på loff dvs 2 t og 20 min. Ta brødet ut straks det er klart!!!










Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:16900



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen