Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hirsesuppe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
100grhirse
2stkgulrøtter
0,5stkselleri
0,5stkpurre
1stkløk
Ca 1,25litervann
1dashsmør
salt/grønnsakbuljong


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Hirsesuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier30,79135,96Kcal
Protein0,873,84gram
Karbohydrat4,9221,73gram
Kostfiber0,803,53gram
Fett0,672,96gram
Mettet fett0,341,50gram
Salt0,020,08gram
Pris på oppskriftenKr 1,41Kr 6,23Kroner
Hele oppskriften veier1 766 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hel hirse vaskes godt og surres forsiktig i litt smør til «røksmaken» kommer frem.
Tilsett oppskårne grønnsaker og kok 1/2 time. Smak til med salt/grønnsakbuljong. (Rør godt for hirse svir seg lett.)

Mer info

Forfatter:
Kilde: Helios
(Intern: 24861)
Kategori: Suppe
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.