Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hjemmelagd Chorizo pølse




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
900grsvinemørbrad
7stkancho chilier tørket uten kjerner(mild chilipepper)
0,5tsristede korianderfrø
3stknelliker, hele
0,5tshel pepper
0,5tsoregano
0,1tscumin frø
4feddhvitløk, presset
2sshakket paprika
2,5tssalt
2dleddik sterk
6clvodka
tarmer


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Hjemmelagd Chorizo pølse med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier163,782 151,17Kcal
Protein13,00170,75gram
Karbohydrat0,7710,11gram
Kostfiber0,263,41gram
Fett10,83142,25gram
Mettet fett3,7148,73gram
Alkohol1,53 %
Salt1,4118,58gram
Pris på oppskriftenKr 12,31Kr 161,69Kroner
Hele oppskriften veier1 313 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hakk kjøttet fint. Mal alt krydderet i en morter med chilien. Bland så alle ingredienser med kjøttet og bland godt med hendene. Det kan og brukes ca 250 g svinefett som tilsetning, men det er etter smak.

Ha i en bolle, dekk til og kjøl ned i 3 dager. Kna litt i deigen hver dag. Ha så deigen i tarmer og knyt til. Kan fryses eller oppbevares i kjøleskap en uke.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 16582)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Konservering
Land: Mexico

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.