Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hjemmelagd Rødvin




Ingredienser

1 porsjon

Et 40 liters anker:
4 kg modne moreller
3 1/2 l blaabær
3 kg ribs
1 1/4 kg solbær
2 kg kirsebær
2 1/2 sukker
1 kg rosiner
vand


Annonse


Fremgangsmåte:

(Gammel oppskrift)

Bærene knuses og sættes i vand natten over, saften presses fra, og vand haves igjen over presserestene, nok til at fylde ankeret til 5 cm fra aapningen; gjærspuns i, til gjæringen er fuldfört. Ankeret fyldes nu helt med vand og spunses. I maarst mnd tappes vinen om, spunses og ligges et aar.

Tappes paa flasker

Mer info

Forfatter:
Kilde: Tradisjoner
(Intern: 15672)
Kategori: Vinlegging
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.