Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hjemmelagd kaviar




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
750grtorskerogn
1dashsalt
1stkløk
1tsallehånde
0,5tsstøtt nellik
6stksvisker, kokte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Hjemmelagd kaviar med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier108,79987,21Kcal
Protein18,32166,24gram
Karbohydrat2,9626,86gram
Kostfiber0,726,53gram
Fett2,4722,41gram
Mettet fett0,514,63gram
Salt0,343,08gram
Pris på oppskriftenKr 11,50Kr 104,36Kroner
Hele oppskriften veier907 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens den rå rognen for trevler og hinner. Kutt den opp, ha på litt salt og bland det lett. La stå over natten kaldt.
Neste dag finhakkes løken og blandes med nellik og allehånde. Dette blandes i rognen. Bland godt og la stå enda en natt tildekket og kaldt.
Nestes dag kan man evt smake til med mer krydder og sviskene kokes og finhakkes, før de blandes i rognen.
Ferdig til servering!

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3707)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.