Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hjemmelagd sherry




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4litervann
1kgsukker
1kgrosiner
0,2tsgjær, bare litegranne
0,25stkappelsin
litt sukkerkulör


Annonse


Kalorier og næringsinnhold i Hjemmelagd sherry med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier111,566 727,572 242,52Kcal
Protein0,5231,3610,45gram
Karbohydrat26,881 620,98540,33gram
Kostfiber0,6237,3912,46gram
Fett0,084,821,61gram
Mettet fett0,000,000,00gram
Salt0,000,280,09gram
Pris på oppskriftenKr 1,10Kr 66,33Kr 22,11.-
Hele oppskriften veier6 030 totalt6 030 pr porsj2 010 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 3 flasker

(Gammel oppskrift)

Rosinene, som bör være stenfri, males, gjæren oplöses i litt lunkent vand og alt blandes sammen i en stor krukke, der sættes paa et sted, hvor det er passe temperatur; röres daglig. Efter 3 uker forlöp siles rosinene fra og kulören tilsættes. Vinen heldes i flasker der korkes (men NB med brukk korker). Efter nogen dage (helst 4) fornyes de med brukk korker og lag. Herav faaes litt over 3 flasker. Rosinene kan brukes til havresuppe.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Tradisjoner
(Intern: 15671)
Kategori: Vinlegging
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.