Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hjemmelagde spanske sardiner



Hjemmelagde spanske sardiner oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez
Originalt på Filippinene brukes det Bangus fisk. Noen bruker og oliven i retten samt Brandy for smak. Vær forsiktig med chili. Små chili er sterke. Og vi brukte slik most sylteagurk i glass.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5kgsardiner eller brisling
0,5kopp(er)vegetabilsk olje
2stklaurbærblad
1stkmellomstor gulrot, hakket
2sspickle relish som feks most sylteagurk
1sssalt
1sshel sort pepper
1kopp(er)olivenolje
Håndfull frisk Siling labuyo (sterke chili) eller 1-2 ts chili pulver om en øsnker den sterk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Hjemmelagde spanske sardiner med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier463,58918,76Kcal
Protein5,6111,12gram
Karbohydrat1,412,79gram
Kostfiber0,671,33gram
Fett48,2495,61gram
Mettet fett5,7311,36gram
Salt2,565,08gram
Pris på oppskriftenKr 9,50Kr 18,83Kroner
Hele oppskriften veier793 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens fisken, fjerne skjell og skjær i serveringsstykker. Lag halvparten av gulrot bitene på en tykkbunnet panne. Fordel halvparten av pickle relish, svart pepper, Siling labuyo (chili pulver kan brukes i tillegg) og salt på toppen av gulrøttene.
Legg fisken lagvis og deretter resten av ingrediensene. Hell olivenolje og tilsett vann akkurat nok til å dekke fisken. Kok opp og la det småkoke over svak varme til vannet har fordampet.
På dette punktet, kan du steke fisken litt i olje for å få en sprø skorpe. Server med dampet ris, pasta eller i en sandwich.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Rosemarie Rodriguez
(Intern: 30188)
Tilberedningstid: 45 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Philipinene

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Quesadillas med sardiner.Quesadillas med sardiner.
Denne retten har 232,8 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,14 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,32 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hjemmelagde spanske sardiner.Hjemmelagde spanske sardiner.
Denne retten har 463,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 48,24 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.