Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hjemmelaget gryterett




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 1kgtomater
Ca 2,5stkpaprika, friske i forskjellige farger
3feddhvitløk
Ca 1,5stkløk
Purreløk
Kjøtt eller kjøttdeig
Frisk basilikum
Salt & pepper


Annonse


Næringsdeklarasjon for Hjemmelaget gryterett med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier21,2975,84Kcal
Protein0,812,89gram
Karbohydrat3,2411,54gram
Kostfiber1,696,02gram
Fett0,190,68gram
Mettet fett0,020,07gram
Salt0,010,02gram
Pris på oppskriftenKr 3,08Kr 10,97Kroner
Hele oppskriften veier1 425 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Du skjærer tomatene opp i biter, tilsetter paprikaen, hvitløk og løk. La dette koke ned. Tilsett så purreløk og krydderet. Stek kjøttet litt og tilsett dette opp sammen med de andre ingrediensene. Når dette har stått og "kost" seg en stund, vil du kjenne at smaken kommer godt frem. Dette er en rett som du bør ha ris til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Dr Heiko Santelmann
(Intern: 3900)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Gryterett
Diett/allergi: Candida
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.